Arsuz Belediye Başkanı Güven, Krom Tesisine Karşı Hukuki İşlemleri Başlattığını Duyurdu - Son Dakika
Yerel

Arsuz Belediye Başkanı Güven, Krom Tesisine Karşı Hukuki İşlemleri Başlattığını Duyurdu

Arsuz Belediye Başkanı Güven, Krom Tesisine Karşı Hukuki İşlemleri Başlattığını Duyurdu

Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, “Kurtbağı Mahallemizde 15 Kasım’da yapılacak olan ÇED Toplantısıyla beraberinde yapımı planlanan Krom Zenginleştirme Tesisi ’ne karşı Arsuz’un doğasını korumak için Arsuz Belediyesi olarak hukuki işlemlerimizi başlattık” açıklamasını yaptı.

09.11.2022 16:41  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsuz Belediye Başkanı Doktor Asaf Güven, "Kurtbağı Mahallemizde 15 Kasım'da yapılacak olan ÇED Toplantısıyla beraberinde yapımı planlanan Krom Zenginleştirme Tesisi 'ne karşı Arsuz'un doğasını korumak için Arsuz Belediyesi olarak hukuki işlemlerimizi başlattık" açıklamasını yaptı.

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Kurtbağı mahallesinde yapımı planlanan Krom Zenginleştirme Tesisi ile ilgili açıklama yaptı. Başkan Güven açıklamasında, "Kurtbağı Mahallemizde 15 Kasım'da yapılacak olan ÇED Toplantısıyla beraberinde yapımı planlanan Krom Zenginleştirme Tesisi 'ne karşı Arsuz'un doğasını korumak için Arsuz Belediyesi olarak hukuki işlemlerimizi başlattık. Tarım ve Turizmin kalbine planlanan bu tesise karşı vatandaşlarımızın da bilinçli olmalarını ve demokratik tepkilerini göstermeye yönelik dayanışmaya davet ediyorum," ifadelerini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Arsuz Belediye Başkanı Güven, Krom Tesisine Karşı Hukuki İşlemleri Başlattığını Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement