Askon'dan Çka Genel Sekreteri Şarbak'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Askon'dan Çka Genel Sekreteri Şarbak'a Ziyaret

Askon\'dan Çka Genel Sekreteri Şarbak\'a Ziyaret

ASKON Adana Şubesi Başkanı Recep Çalışkan ve Başkan Yardımcıları İmam Gazali Hıradağı, İlker Medeni, Abdulvahap Delibaş, Kurtuluş Şengül, Osman Kaya ve Fatih Kaya Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak'a 'hayırlı olsun'...

02.02.2012 15:04

ASKON Adana Şubesi Başkanı Recep Çalışkan ve Başkan Yardımcıları İmam Gazali Hıradağı, İlker Medeni, Abdulvahap Delibaş, Kurtuluş Şengül, Osman Kaya ve Fatih Kaya Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Çukurova Kalkınma Ajansı'nın kurulduğu günden bu yana desteklediklerini söyleyen Recep Çalışkan, "Çukurova Kalkınma Ajansı işadamlarımız için önemli bir kuruluştur" dedi.

ASKON'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇKA Genel Sekreteri Zekeriya Şarbak ise öncelikle Çukurova Bölgesinin daha iyi bir konuma gelmesi için ellerinde bulunan bütün olanakların seferber edileceğini söyledi. Şarbak, desteklerden yararlanma başvuru süresinin 6 Şubat'a kadar uzatıldığını da hatırlattı.

Kalkınma ajanslarının kuruluş sürecinde görev aldığını belirten Şarbak, "Çok isteyerek bu görevi üstlendim. Çukurova'nın kalkınma hamlesine çabalarımızla katkı koymanın hazzını yaşayacağız. Bunu elbette bölgenin sahipleri arasında yer alan siz iş adamlarıyla yapacağız desteğiniz için şimdiden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Askon'dan Çka Genel Sekreteri Şarbak'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement