Bafra SMMM Temsilciliği Dayanışma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Bafra SMMM Temsilciliği Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Bafra SMMM Temsilciliği Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Samsun Bafra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler temsilciliği tarafından yemek düzenlendi.

16.01.2015 23:01  Güncelleme: 23:33

Samsun Bafra Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) temsilciliği tarafından yemek düzenlendi.

Bafra Öğretmenevi'nde düzenlenen yemeğe, Samsun SMMM Odası Başkanı Ahmet Hayvalı, SMMM Onursal Başkanı Ahmet Aydın, Meclis Başkanı Recep Uzun, Bafra SMMM Odası temsilcileri Eyüp Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve Bafralı mali müşavirler katıldı.

SMMMO Onursal Başkanı Ahmet Aydın yaptığı açılış konuşmasında," Sizlerle bizi buluşturan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Öncelikle Gıcı Gölü'nde 7 tane hemşehrimizi yitirdik, kaybettik. Kendilerine rahmet diliyorum. İnşallah böyle büyük acılar yaşamayız. Hepimiz için gerçekten büyük bir acı oldu. Ekmeğinin, rızkının peşinde koşan insanlar ama doğayla mücadelede mağlup oldular. Bafra bizim için çok önemli. Ben mesleki örgütlenmemi başladıktan itibaren Bafra'nın bize verdiği desteği unutmam mümkün değil. Her zaman sizden aldığımız güçle yola devam ettik. Bıraktığımız görevde arkadaşlarımız tarafından layıkıyla devam ettirilmektedir. Çıta Samsun odasının çok yüksek ve gururla bakıyorum. Arkadaşlar o çıtanın daha da yukarı çıkması için gayret içerisinde kendilerine başarılar diliyorum. Hatırlanmak güzel bir şey. Ne kadar vefalı olursak, geçmişteki arkadaşları ne kadar ararsak, hatırını sorarsak, inanın bir gün sizde aynı şekilde aranacaksınız. Ne ekerseniz onu biçeceksiniz " dedi.

Gıcı gölünde ölenlere ramet ailelerine başsağlığı dileyen Samsun SMMMO Başkanı Ahmet Hayvalı ise, odadaki eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından 25 yılını dolduran 25 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlere plaket verildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra SMMM Temsilciliği Dayanışma Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement