Nazilli'de Başkan Alıcık, Bir Engelliyi Daha Mutlu Etti - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Başkan Alıcık, Bir Engelliyi Daha Mutlu Etti

Nazilli\'de Başkan Alıcık, Bir Engelliyi Daha Mutlu Etti

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, damar tıkanıklığı rahatsızlığı yüzünden bir ayağını kaybeden Ömer Uğraş'a üç tekerli motobisiklet hediye etti.

19.02.2014 10:25  Güncelleme: 10:30

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, damar tıkanıklığı rahatsızlığı yüzünden bir ayağını kaybeden ve bu yüzden koltuk değneklerine bağlı olarak hayatını sürdüren 57 yaşında dört çocuk sahibi Ömer Uğraş'a şarj edilebilen üç tekerli motobisiklet hediye etti.

Nazilli'nin merkez mahallelerinden Kurtuluş Mahallesi 370 sokakta ikamet eden 57 yaşında evli ve dört çocuk babası Ömer Uğraş, Nazilli Belediyesine müracaat ederek engelli aracı talebinde bulundu. Ömer Uğraş'ın talebinin değerlendirmeye alınmasının ardından, Nazilli Belediyesi tarafından temin edilen şarj edilebilen üç tekerli motobisiklet Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Başkan yardımcısı Mesut Erdemir tarafından Nazilli Belediyesi hizmet binasında kendisine teslim edildi.

Engelli Aracını teslim alırken duygulu anlar yaşayan Uğraş, Başkan Alıcık'ın kendisini büyük bir sıkıntıdan kurtardığını söyledi. Uğraş damar tıkanıklığı yüzünden bir ayağını kaybettiğini, kaybettiği ayağının yerine takılan protezin de kendisini koltuk değneklerinden kurtaramadığını ifade etti. Kendisine verilen Engelli Aracı sayesinde koltuk değneklerine bağımlı yaşamaktan kurtulduğunu söyleyen Uğraş, "57 yaşındayım, yürüyemediğim için genellikle işlerimi takip ederken eşimi ve çocuklarımı meşgul ediyordum. Şimdi işlerimi kendim kolaylıkla yapıp, gezebileceğim. Başkanımıza desteğinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah ondan razı olsun" dedi.

Başkan Alıcık, bir engelli vatandaşın daha derdine çare olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek "Ömer ağabeyimiz damar tıkanıklığı rahatsızlığından dolayı bir ayağını kaybetmiş. Diğer ayağı da işlevini tam olarak yerine getiremiyor. Bu nedenle koltuk değnekleri ile hayatını devam ettirmekte idi. Onun hayatını değiştirerek, onun yaşamını bir nebze olsun kolaylaştırabildiysek ne mutlu bize. Ömer ağabeyimiz bizlere ulaşarak, Engelli Aracı Talebinde bulunmuş. Biz Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırmayı, onların hayatlarını elimizden geldiği kadar kolaylaştırmayı görev bildik. Hepimiz birer engeli adayız. Toplum olarak engelli vatandaşlarımıza karşı daha duyarlı ve hassas olmamız gerekiyor" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Başkan Alıcık, Bir Engelliyi Daha Mutlu Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement