Başkan Alıcık; "Görevimiz Engelleri Kaldırmak" - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık; "Görevimiz Engelleri Kaldırmak"

Başkan Alıcık; "Görevimiz Engelleri Kaldırmak"

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.
Yeni Mahalle'de yaşayan 25 yaşındaki Ezgi Kahraman'ın evine konuk olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık,...

05.12.2013 12:54

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Yeni Mahalle'de yaşayan 25 yaşındaki Ezgi Kahraman'ın evine konuk olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, doğumundan itibaren belden aşağısını hareket ettiremeyen Ezgi Kahraman'a akülü tekerlekli sandalye armağan ederek, yerel yöneticiler olarak görevlerinin engelleri kaldırmak olduğunu söyledi.

Dünya Engelliler gününde bir engeli daha kaldırmış olmanın insani bir borç olduğunu ifade eden Alıcık; "Engelli kardeşlerimiz kendilerine değer verdiğimizi, her zaman yanlarında olduğumuzu bilsinler. Ezgi'nin ihtiyacı daha önceden bize bildirilmişti. Yavrumuza akülü tekerlekli sandalye teslim etmenin, bir engeli daha kaldırmış olmanın ve bir engelli vatandaşımızı daha sevindirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bu kızımızda kimsenin yardımına gereksinim duymadan artık rahatça gezebilecek" dedi.

Akülü tekerlekli sandalyeyi Belediye Başkan yardımcısı Mesut Erdemir eşliğinde Ezgi Kahraman'a teslim eden Başkan Alıcık, Nazilli Belediyesi olarak yaşlıları, engellileri sürekli ve düzenli olarak ziyaret ettiklerini, onların sıkıntılarına ortak olmaya çalıştıklarını belirtti. Alıcık, tüm insanların birer engelli adayı olduğunu da hatırlatarak "Engellilerin de tüm insanlar gibi yaşamda eşit hakları vardır. Bu amaçla engelli olmaktan kaynaklanan zorlukları ve sıkıntıları anlamamız ve bunları kolaylaştırmamız gerekir" şeklinde konuştu.

Neşe dolu tavırlarıyla dikkat çeken Ezgi Kahraman ise kendisini ziyarete gelen ve yanında akülü tekerlekli sandalye getiren Başkan Alıcık ile bir süre sohbet etti. Başkan Alıcık'a teşekkür eden Ezgi Kahraman, "Başkanımızın ziyaretinden çok mutlu oldum. Akülü tekerlekli sandalye ile de artık dışarılarda rahatlıkla dolaşabileceğim, bu hediye bana güç verdi" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık; 'Görevimiz Engelleri Kaldırmak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement