Başkan Kertiş, Tempoyu Artırıyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Kertiş, Tempoyu Artırıyor

Başkan Kertiş, Tempoyu Artırıyor

Bayındır'ın AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kertiş; seçim çalışmalarındaki tempoyu her geçen gün daha da arttırıyor.

19.03.2014 16:04

Bayındır'ın AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kertiş; seçim çalışmalarındaki tempoyu her geçen gün daha da arttırıyor. Köy gezilerini tamamlamasının ardından, mahalle toplantılarına hızlı bir başlangıç yapan Başkan Kertiş, Sadık Paşa Mahallesi Baysan Evleri'nde, miting havasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Seçim çalışmalarını mahalle mitingleriyle sürdürmeye başlayan Başkan Kertiş Sadık Paşa Mahallesi Baysan Evleri sakinleriyle bir araya geldi. Akşamın geç saatleri olmasına rağmen, vatandaşların mitinge katılım ve ilgisi son derece yoğundu. Baysan Evleri sakinlerine Seslenen Başkan Kertiş; göreve geldikleri günden bu güne Baysan'da büyük değişiklikler yaşandığını, eski Sadık Paşa Mahallesi ile şimdiki Sadık Paşa Mahallesi arasında büyük fark olduğunu ifade ederek; "Bir de diyorlar ki Kertiş ne yaptı, işte şu an bulunduğumuz Baysan Parkı, ücretsiz cuma pazarı servisleri, işte 300 kişilik Üniversite yurdunun temelleri var. Bunları görmeyenler utansın. Bayındır'ın girişinde onlarca can yitirdik. Allah'a şükür şimdi o yolu bitirdik ve hava alanı gibi oldu. Daha memlekete neler yapıldı, neler var, neler yok bilmiyorlar. Bir de bunları araştırmadan idareci olmaya kalkıyorlar yazık. Bizden dinleyip, öğrenip sağda solda biz bunları yapacağız diye millete yutturmaya çalışıyorlar. Sonra; nasıl ve neyle yapacaklarını bilmeden de konuşuyorlar." dedi.

Başkan kertiş konuşmasının devamında Baysan arazisine yapılmak istenen fabrikanın Büyükşehir Belediyesi'nin engel olmasıyla Tire'ye gittiğini dile getirerek "Biz AK Partili Belediye olduğumuz için; bize bir şey yaptırmamak için ellerinden geleni yaptılar. Baysan'a yapılacak olan fabrikada binlerce gencimiz ekmek sahibi olacaktı. İlçemize bir garaj olsun, mezbaha olsun yapmadılar ve yaptırmadılar. Bize AK Partili Belediye olmanın cezasını kestiler." dedi. Başkan Kertiş konuşmasının sonunda Bayındırlılar'ın kimin hizmet edeceğini memleket için en iyisini seçeceklerini ifade ederek. "Bayındırlı yüzde altmış oy alıp da kendisini unutanları sandığa gömecektir." dedi.

Başkan Kertiş ve beraberindekiler daha sonra; Sadık Paşa Mahallesi'nden halkı selamlayarak Seçim Koordinasyon Merkezi'ne geçti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kertiş, Tempoyu Artırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement