Başkan Kertiş Yakapınar'da Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Başkan Kertiş Yakapınar'da Çiçeklerle Karşılandı

Başkan Kertiş Yakapınar\'da Çiçeklerle Karşılandı

Hız kesmeden köy ziyaretlerini sürdüren Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş; Yakapınar köyünü ziyaret etti.

10.03.2014 16:55

Hız kesmeden köy ziyaretlerini sürdüren Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş; Yakapınar köyünü ziyaret etti. Köyün girişinde çiçeklerle karşılanan Başkan Kertiş, vatandaşlarla teker teker tokalaşarak sohbet etti.

Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş seçim çalışmalarını yapmak üzere, AK Partili ekibi ile beraber Yakapınar köyünü ziyaret etti. Köy meydanında halka seslenen Başkan Kertiş; Yakapınar Cem Evinin yapılmasında ön ayak olduğunu ve AK Partinin desteğiyle kurduklarının altını çizerek; "Ben bu köyümüzde eski okulun Cem Evi yapılmasında çok çaba sarf ettim ve yaptık da. Buraya hizmet etmekten ve buradaki o güzel etkinliklere katılmaktan onur ve mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim. Bu köyün; Erenlerden gelen sevgi, saygı ve hoşgörü kültürü vardır. Bu köyü yakından tanıyan, ekmeğini yiyen biri olarak burayı çok seviyorum ve buraya hizmet etmekten onur duyuyorum." dedi.

Kertiş; Bayındır'ın her köyüne olduğu gibi Yakapınar'a da cumhuriyet tarihinde yapılmamış kadar hizmet yaptıklarını dile getirerek, gelecek dönemde, Yakapınar gençlerinin de istihdam edileceği, Et ve Süt Entegre tesisi, Fide Üretim Tesisi, Termal Köy Projesi, Soğuk hava deposu gibi daha birçok yatırım ve projelerini maket, fotoğraf, proje dosyası gibi materyaller kullanarak anlattı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Kertiş Yakapınar'da Çiçeklerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement