Başkan Zenbilci, Suluca TOKİ'de Sorun Dinledi - Son Dakika
Yerel

Başkan Zenbilci, Suluca TOKİ'de Sorun Dinledi

Başkan Zenbilci, Suluca TOKİ\'de Sorun Dinledi

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Suluca TOKİ'de ikamet eden vatandaşların daveti üzerine, vatandaşlar ile bir araya geldi.

25.11.2013 12:16

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Suluca TOKİ'de ikamet eden vatandaşların daveti üzerine, vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Zenbilci, başkan yardımcıları Ramis Avcı, Mustafa Kocabıyık ve Mustafa Kocadurmuş, meclis üyesi Ertuğrul Aytekin, Karşıyaka ve Acıdere muhtarları ile birlikte Suluca TOKİ sakinlerini ziyaret etti.

Vatandaşlar, ekmek büfesi, pazar yeri, belediye otobüsü, halk otobüsü, ana ulaşım yolları, okul, sağlık ocağı, cami için din görevlisi, çevre güvenliği, asayiş gibi sorunlarla karşı karşıya olduklarını belirttiler.

Başkan Ahmet Zenbilci ise müftülük ile görüşerek camiye din görevlisi atanması için girişimde bulunduklarını ve kısa sürede bir görevinin verileceğini kaydetti.

Milli eğitimle okul, sağlık müdürlüğü ile de doktor sorununu çözmek için görüştüğünü belirten Zenbilci, "Burada tüm konutlarda daha iskan olmaması nedeniyle doktor ve okul sorununun iskanlaşmaya bağlı olarak çözülecek. Çünkü öğrenci sayısı ve hasta sayısının yetersiz olduğu söylendi. Belediye otobüsü sorunu Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, ana yolların yapımı da yine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması için site yöneticilerinin çalışmalarına yardımcı oluyoruz. Pazar yerini de eski yerleşim ile ortak bir noktada temin etmeye çalışacağız. Ekmek büfesi konusunda ekmek fabrikasına başvuruldu onlar da değerlendirme yapıyor. Güvenlik sorununuzu ilçe emniyet müdürlüğüne ileteceğim. Asansörlerin kontrolünü belediye olarak biz yapacağız" diye konuştu.

Site sakinleri Başkan Ahmet Zenbilci'ye ilgisinden dolayı teşekkür ettiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Zenbilci, Suluca TOKİ'de Sorun Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement