Belediye Başkanları Çiğ Köfte Etkinliğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanları Çiğ Köfte Etkinliğine Katıldı

Belediye Başkanları Çiğ Köfte Etkinliğine Katıldı

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği’nin çiğ köfte etkinliğine katıldı.

24.06.2014 14:54

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Hüseyin İka, Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği'nin çiğ köfte etkinliğine katıldı.

Bolu Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği'nin her ayın 23'ünde geleneksel olarak düzenlediği çiğ köfte partisi bu ay da gerçekleştirildi. Etkinliğe Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin İka ve Bolu'da yaşayan Elazığlılar katıldı. Derneğin kaynaşma ortamından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Allah birlik, beraberliğimizi daim eylesin. Ülkemizin istikrarını bozmaya çalışanlara da fırsat vermesin. Bizleri hoş bir şekilde ağırlayan dernek üyelerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Elazığlılar Kültür Yardımlaşma ve Çevre Koruma Derneği üyeleri de ziyaretlerinden dolayı Başkan Yılmaz ve Başkan Yardımcısı İka'ya teşekkür ederek şükranlarını sundular. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanları Çiğ Köfte Etkinliğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement