Beypazarı Gereken Yardımı ve Desteği Gördü" - Son Dakika
Yerel

Beypazarı Gereken Yardımı ve Desteği Gördü"

Beypazarı Gereken Yardımı ve Desteği Gördü"

ANKARA (AA) Beypazarı Belediye başkanı Cengiz Özalp, Belediye başkanlığı yaptığı süre içinde, Beypazarı’nın gereken yardımı aldığını söyledi.

04.01.2014 15:04

ANKARA (AA)- Beypazarı Belediye başkanı Cengiz Özalp, Belediye başkanlığı yaptığı süre içinde, Beypazarı'nın gereken yardımı aldığını söyledi.

Belediye başkanı Cengiz Özalp, yaptığı açıklamada, tarihi ve turistik ilçe Beypazarı'nda 2013 yılında yardım ve destekler sayesinde yüzlerce dükkanı restore ettiklerini söyledi.

İlçenin, geçtiğimiz dönemlere göre daha çok yatırım aldığını belirten Özalp, "1600'lü yıllarda yapılmış tarihi Suluhan (Nasuhpaşa) hanında restorasyon çalışmalarında sona doğru gelindi. Bu kapsamda da yatırımları en iyi şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

2013 yılı içinde, tarihi çarşıda, çok sayıda dükkanın dış cephesi ile ahşap kapı ve pencerelerini yenilediklerini vurgulayan Özalp, şunları kaydetti:

"Restore çalışmalarının ardından çarşı içinde çok güzel bir görsellik ortaya çıktı. Eski köhne dükkanlar eski güzelliğine büründü. Tarihi taş fırın insanların ilgisini çekmeye başladı. Beypazarı ilçesinin turizmden yeteri kadar pay alması için geceli gündüzlü çalıştık. Tanıtımlarda bulunduk, fuarlara katıldık. Hedefimiz yılda 400–450 bin turistten 1 milyon hedefini yakalamak ve bunun için durmadan çalışıyoruz. Burada para durumunu açıklamak istemiyorum ama borçsuz bir belediye olduğunu da herkesin bilmesi gerektiğine inanıyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı Gereken Yardımı ve Desteği Gördü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement