Beyşehir'de Güneşin Doğuşu - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Güneşin Doğuşu

Beyşehir\'de Güneşin Doğuşu

Dünyada gün batımının en güzel izlendiği yerler arasında gösterilen Beyşehir ilçesinde, gün doğumu da eşsiz güzellikler sergiliyor.

16.06.2014 13:35

Dünyada gün batımının en güzel izlendiği yerler arasında gösterilen Beyşehir ilçesinde, gün doğumu da eşsiz güzellikler sergiliyor.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saklı bir cennet olan ve keşfedilmeyi bekleyen Beyşehir'in günbatımını görmek ve fotoğraf karelerine yansıtabilmek için gelen ziyaretçilerin son yıllarda artış gösterdiğini belirtti.

Beyşehir'in sadece günbatımı değil gündoğumu manzarasının da bir başka görsel güzellik ortaya çıkardığını ifade eden Büyükkafalı, "Günbatımını görmek ya da çekmek için bölgemize gelenler mutlaka sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ortaya nefis kartpostallık görüntüler çıkaran gün doğumunu da kaçırmamalıdırlar"dedi.

Son yıllarda fotoğraf tutkunlarıın adresi haline gelen Beyşehir'de gündoğumunun en iyi izlenebildiği yerlerin başında Anamas Dağı geldiğini ifade eden Büyükkafalı, dernek bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüş Topluluğu üyeleri ile zaman zaman dağa yaptıkları zirve yürüyüşü esnasında gündoğumu ziyafetini kaçırmadıklarını söyledi.

Büyükkafalı, güneşin birkaç dakika içerisinde doğarken özellikle Beyşehir Gölü ile birlikte ortaya eşsiz bir güzellik sergilediğini sözlerine ekledi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Güneşin Doğuşu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement