Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan Bayramı'nda esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan Bayramı'nda esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan Bayramı\'nda esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda ilçe protokolüyle bir araya geldi.

11.04.2024 11:25  Güncelleme: 11:28

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra Bodrum Kaymakamlığı tarafından düzenlenen programda ilçe protokolüyle bir araya geldi.

Başkan Mandalinci, meclis üyeleri ile Bodrum İlçe Kaymakamlığı, İlçe Jandarma Komutanlığı, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ardından Bodrum Çarşı ve Marina bölgesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Başkan Mandalinci, ziyaretlerin ardından Bodrum Belediyesi Trafo Kafe'de organize edilen bayramlaşma törenine de katıldı.

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, programa katılan herkese teşekkür ederek, "Bodrum'da kalabalık bir gün geçiriyoruz. Otellerde de belli bir doluluk oranına erişmiş bulunmaktayız. Esnafımız da şu an mutlu. Birlik beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

Seçim döneminin ardından ilçede hizmet dönemini başlattıklarını belirten Mandalinci de şunları söyledi:

"Bodrum'da ekip arkadaşlarımızla beraber hem Muğla Büyükşehir Belediyesi'yle hem devletimizin tüm kuruluşları ile etkin çalışmalar sergileyerek Bodrum'un kronik gibi görülen sorunlarının çözümü için hızlı bir şekilde hamlelerimizi alacağız. Ramazan Bayramı vesilesiyle, Sayın Kaymakam'ımızın daveti üzerine burada hem bir kucaklaşma hem bir bayramlaşma yaşadık. Ben bu vesileyle mübarek Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramların birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik olduğunu unutmamalı ve küslüklerin, dargınlıkların, ötekileştirmelerin unutulduğu, daima bir arada sımsıkı bağlarla birbirimize bağlandığımız nice bayramlarda buluşmayı diliyorum."

Konuşmaların ardından ilçe protokolü, törene katılan vatandaşların bayramını kutladı.

Mandalinci, bayramlaşma töreninin ardından CHP Bodrum İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Ramazan Bayramı'nda esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement