"Arkadaşlık Bizi Şampiyon Yaptı" - Son Dakika
Yerel

"Arkadaşlık Bizi Şampiyon Yaptı"

"Arkadaşlık Bizi Şampiyon Yaptı"

Çine Madranspor'un Çineli oyuncularndan Muhittin, şampiyonluk sevincini yaşadıklarını söyledi.

08.05.2014 09:54  Güncelleme: 10:06

Çine Madranspor'un Çineli oyuncularndan Muhittin, şampiyonluk sevincini yaşadıklarını söyledi. Şampiyonluk sonrası konuşan 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu, "Takımdaki arkadaşlığımız bizi şampiyon yaptı"dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 10 kişi kaldıklarını ve mağlup duruma düştüklerini belirten Muhittin karşılaşmayı şöyle anlattı:

"Yediğimiz ikinci golden sonra,santra yaparken maçı kazandık. Tüm takım orada ağlıyordu. Orada maç döndü. Maç 2-2'ye geldikten sonra kesin kazanacağız dedim. Allah yardım etti ve ilahi adalet yerine geldi. Emeğimizin karşılığını hakeme rağmen aldık. Bir yılın emeğini, hakeme rağmen kaybetseydik yazık olacaktık. Hakemi de yenmeyi başardık"

'5-0 kazansaydık bu kadar sevinemezdik' diyen Muhittin Bozkurt, şunları kaydetti: "Zor oldu. Maç, 'tadından yenmez' duruma geldi. Mükemmel bir geri dönüş yaptık. İzmir'de takım olarak destan yazdık. Bir daha futbol hayatımda böyle bir maç yaşar mıyım, bilmiyorum. Ama mükemmeldi. Bizi, takımdaki arkadaşlığımız şampiyon yaptı. Çineli olarak, Çine Madranspor'un tarihine geçtiğim için ayrıca mutluyum" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Arkadaşlık Bizi Şampiyon Yaptı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement