Bursa'da 'Şehri Ramazan' Huzuru - Son Dakika
Yerel

Bursa'da 'Şehri Ramazan' Huzuru

Bursa\'da \'Şehri Ramazan\' Huzuru

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehri Ramazan’ etkinlikleri, Hüdavendigar Kent Parkı ve Merinos Parkı’nda tüm coşkusuyla huzurlu anlara imza atmaya devam ediyor.

28.06.2015 14:34

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 'Şehri Ramazan' etkinlikleri, Hüdavendigar Kent Parkı ve Merinos Parkı'nda tüm coşkusuyla huzurlu anlara imza atmaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ tarafından düzenlenen 'Şehri Ramazan' etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Hüdavendigar Kent Parkı'ndaki program kapsamında Yusuf Yüzlüler Grubu sahneye çıktı. Bursalı sanatçılar tarafından dört yıl önce kurulan grup, bir saat süren konserde en sevilen türkü ve ezgileri başarıyla yorumladı. Konserde Hüdavendigar Kent Parkı'nda başlayan yağmura rağmen konseri izleyen vatandaşlar güzel bir Ramazan akşamı yaşadılar.

Merinos Parkı'ndaki programda ise 'Dini Sorulara Fetvalar' sohbeti gerçekleştirildi. İslamiyet ile ilgili merak edilen sorular Ali Haydar Yıldırım'ın moderatörlüğünde Bursa İl Vaizleri Mehmet Kutlay ve Muhammed Döner tarafından cevaplandırıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa'da 'Şehri Ramazan' Huzuru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement