Çay Devlet Hastanesi Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Çay Devlet Hastanesi Hizmete Girdi

Çay Devlet Hastanesi Hizmete Girdi

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde 2011 yılında inşaatına başlanılan devlet hastanesi tamamlanarak hizmete girdi.24 bin metre kare alan üzerine yapılan 50 yataklı hastanenin açılışı ve tanıtımı gerçekleştirilen kokteyl ile yapıldı.

01.10.2013 18:00

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde 2011 yılında inşaatına başlanılan devlet hastanesi tamamlanarak hizmete girdi.

24 bin metre kare alan üzerine yapılan 50 yataklı hastanenin açılışı ve tanıtımı gerçekleştirilen kokteyl ile yapıldı. Davetlilerle birlikte hastaneyi gezen Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, fiziksel ve tıbbi donanımının üst düzeyde tutulduğu yeni hastanede hasta ve çalışanlar için tüm ayrıntılar düşünülerek ilin en güzel kamu hastanesi oluşturulduğunu söyledi. Hastanedeki hekim açığının giderilmesi için girişimlerde bulunacağını belirten Erenoğlu, ilk olarak 4 ana branş hekimlerinin tamamlanacağını kaydetti.

Erenoğlu, yeni yapılan hastanenin donanım olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin önünde olduğunu anlatarak, şöyle konuştu:

"53. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasında ilk sırada isteyeceğimiz kadro da Çay Devlet Hastanesi için olacaktır. Kentimizin 5 yıldızlı hastanesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi idi ancak Çay Devlet Hastanesi onu geçti ve 6 yıldızlı olarak hizmete girdi. Özellikle Çay Devlet Hastanesi çalışanlarının özveriyle çalıştığını biliyoruz, görüyoruz. Çalışma bakımından il genelinde eksikliklerine rağmen başarı sağlayan hastaneler arasında Çay ilk 3'e giriyor. Bu nedenle tüm Çay Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum."

Çay İlçesi Kaymakamı Mustafa Üner ise, doktor sıkıntısının el birliği ile çözüleceğini ifade ederek, vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi.

Hastanenin açılışı için düzenlenen törene, Çay İlçesi Kaymakamı Mustafa Üner ve Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu'nun yanı sıra Çay Belediye Başkanı Ali Yakut, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çay Devlet Hastanesi Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement