Çerkezköy Belediyesi'nin Halk Kütüphanesi'nde İnşaat Çalışması Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Belediyesi'nin Halk Kütüphanesi'nde İnşaat Çalışması Sürüyor

Çerkezköy Belediyesi\'nin Halk Kütüphanesi\'nde İnşaat Çalışması Sürüyor

Çerkezköy Belediyesi’nin 2022 yılının eylül ayında temelini attığı Halk Kütüphanesi’nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

23.02.2023 11:50  Güncelleme: 11:53

Çerkezköy Belediyesi'nin 2022 yılının eylül ayında temelini attığı Halk Kütüphanesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

Daha önce Kent Konseyi binasının bulunduğu alanda, iş insanı merhum Andon Arakelyan adına Sarbak Metal Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile Çerkezköy Belediyesi'nin imzaladığı protokol kapsamında yapımına başlanan Halk Kütüphanesi'nde inşa çalışmaları devam ediyor. Halk Kütüphanesi'nde kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Şu anda ince inşaat çalışmaları sürüyor. İnşallah Çerkezköy çocuklarına, Çerkezköy halkına çok anlamlı bir eser kazandırılacak" dedi.

Başkan Akay sözlerini, "Merhum Andon Arakelyan'ın anısını yaşatacağımız Halk Kütüphanemizin içerisinde çocuk kütüphanesi, multimedya salonu, okuma ve çalışma alanları olacak. Halk Kütüphanemizin yapımını en kısa sürede tamamlayarak tüm Çerkezköy halkının hizmetine açmayı planlıyoruz" diyerek tamamladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Belediyesi'nin Halk Kütüphanesi'nde İnşaat Çalışması Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement