Çocuklar 'Yeşilay Etkinliği'nde Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika
Yerel

Çocuklar 'Yeşilay Etkinliği'nde Gönüllerince Eğlendi

Çocuklar \'Yeşilay Etkinliği\'nde Gönüllerince Eğlendi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Şanlıurfa Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Yeşilay Şenliği'nde çocuklar gönüllerince eğlenme imkanı buldu.

10.03.2014 12:25

Cemiyetin Şanlıurfa Başkanı Muharrem Çelik "Yeşilay halk için vardır. Şuan halkımızın içindeyiz. Gençlerimizi her türlü tuzaktan koruyacağız" dedi.

Etkinlikte Urfa gelenekleri arasında yer aldığı belirtiler 'damat giydirme' etkinliği yapıldı. Damat rolünü canlandıran spastik bir engelli çocuğun süslenmiş tekerlekli sandalyesi ile sahneye gelmesi izleyenlerden alkış aldı.

Program içerisinde yer alan ve senaryosu Muharrem Çelik'e ait olan ''Haho evim yandı'' tiyatro gösterisi de yoğun ilgi gördü. Kurulan stantta Toplum Destekli Polis Birimi ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne ait dokümanlar sergilendi. Şiirler ve Ali Toprak'ın konseri ile devam eden programda zaman zaman "Zararlı alışkanlıklara hayır" şeklinde sloganlar atıldı.

Programa Halk Sağlığı Müdürlüğü yetkilileri, Aile ve Sosyal Politikalar il çalışanları, Saadet Partisi Temsilcileri, öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Program sonunda Akif İnan İlkokul Müdürü Mehmet Göbek, sanatçı Ali Toprak'a ve Yeşilay Şanlıurfa Şubesi Başkanı Muharrem Çelik'e birer plaket sundu. Tören Toplum Destekli Polis Birimi'nin çocuklara kalem ve balon dağıtımı ile sona erdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çocuklar 'Yeşilay Etkinliği'nde Gönüllerince Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement