Dünya Yetimler Günü İçin İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Dünya Yetimler Günü İçin İftar Programı Düzenlendi

Dünya Yetimler Günü İçin İftar Programı Düzenlendi

Vali Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan'ın ev sahipliğinde, her yıl Ramazan ayının 15. günü idrak edilen Dünya Yetimler Günü için düzenlenen iftar programına koruyucu aileler ve evlatları katıldı. Programda pamuk şeker ikramı, balonlar, Hacivat-Karagöz gösterisi ve diğer sürprizlerle neşeli bir akşam geçirildi. Vali Aslan, bu anlamlı buluşmanın gerçekleşmesine katkı sağlayanlara teşekkür etti.

26.03.2024 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl Ramazan ayının 15. günü idrak edilen Dünya Yetimler Günü için Vali Selçuk Aslan ve eşi Pınar Aslan'in ev sahipliğinde iftar programı düzenlendi.

Her yıl Ramazan ayının 15. günü idrak edilen Dünya Yetimler Günü için düzenlenen programa koruyucu aileler ve evlatları katıldı. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerince hazırlanan pamuk şeker ikramı, balonlar, Hacivat-Karagöz gösterisi ve diğer sürprizlerle koruyucu aileler ve evlatları neşeli bir akşam geçirdiler.

Vali Aslan, ramazan ayının güzelliklerini paylaşmanın önemini vurgulayarak, bu anlamlı buluşmanın gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese içten teşekkürlerini iletti. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Yetimler Günü İçin İftar Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement