Dünyanın En Akıllı Adamı Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dünyanın En Akıllı Adamı Öğrencilerle Buluştu

Dünyanın En Akıllı Adamı Öğrencilerle Buluştu

Dünyanın en akıllı insanı olan Erdal Demirkıran, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

18.12.2014 15:51

Dünyanın en akıllı insanı olan Erdal Demirkıran, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen 'Benim Evim Okulum' projesi çerçevesinde, noter onaylı dünyanın en akıllı insanı olarak bilinen Erdal Demirkıran, Eyyübiyeli öğrencilerle buluşarak, onlara gelecekte nasıl bir yol çizecekleri konusunda bilgiler aktardı.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, sabah ve öğlen olmak üzere 2 seans olarak yapıldı. Demirkıran, hayatının da içerisinde yer aldığı birçok konuyu öğrencilere anlatarak nasihatlerde bulundu. Yaklaşık 2 saat süren söyleşide konularda öğrenciler, yapılan esprilere gülerek Demirkıran'ı alkışa tuttu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ise söz alarak, öğrencilere nasihatlerde bulundu. "Geleceğin iş, adamları, doktorları, mühendisleri olacaksınız" diyerek, konuşmasına başlayan Ekinci, şöyle devam etti:

"Bu proje kapsamında biz, dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilere yönelik olarak ufku açık hocalarla sizleri bir araya getirdik. Burada yapılacak olan anlatımlardan çıkaracağınız dersler olacak. Bizim burada yaptığımız, böyle programlar aracılığıyla sizlerin içindeki cevheri ortaya çıkarmak. 'Keşke' dememek adına bundan sonra hayatımızı çok daha iyi planlamamız gerekiyor. Eğer öğrenciysek, çok iyi bir öğrenci olacağız, eğer yöneticiysek, çok iyi bir yönetici olacağız. Bundan sonra çok iyi bir aile babası, aile bireyi olacağız. Vatanımıza, milletimize hayırlı birer evlat olacağız."

Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan söyleşiye, Demirkıran'ın yanı sıra Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sait Ardan, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve Eyyübiye İlçesinde pilot lise okulları olarak seçilen okulların öğrencileri katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünyanın En Akıllı Adamı Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement