DÜSİAD İş Kadınları Komisyonu Kuruldu - Son Dakika
Yerel

DÜSİAD İş Kadınları Komisyonu Kuruldu

DÜSİAD İş Kadınları Komisyonu Kuruldu

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği bünyesinde kurulan İş Kadınları Komisyonu ilk toplantısını DÜSİAD Plaza'da yaptı.

16.09.2013 12:42  Güncelleme: 12:44

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) bünyesinde kurulan İş Kadınları Komisyonu ilk toplantısını DÜSİAD Plaza'da yaptı.

DÜSİAD bünyesinde kurulan iş kadınları komisyonu, DÜSİAD Plaza da bir araya geldi. Tanışma merasimi ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Nuri Türk, DÜSİAD'ın faaliyetleri ve işleyişi konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Türk, "DÜSİAD işadamlarımız ve Genç Komisyonu ile yoluna devam ediyordu, şimdi kadın yapılanmamızı tamamlayarak faaliyete geçirdik. Düzce sanayileşme açısından önemli adımlar atıyor, DÜSİAD olarak bizlerde işin başında birkaç iş kadını ile birlikte bu yapılanmayı gerçekleştirdik. Ayda bir yada iki kere bir araya gelerek Düzceli üye işkadınlarımız ile birlikte neler yapabileceğimizi tartışıp yol haritamızı çizeceğiz" dedi.

DÜSİAD İş Kadınları Komisyon toplantısında konuşan DÜSİAD Kadın Komisyonu Başkanı Tuba Gürel, Düzce'de kadınların da iş hayatında neler yapabileceğini gösterebilmek adına bu derneği kurduklarını belirterek, katılımcı bayanlara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından günün anısına toplu fotoğraf çekimi yapıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DÜSİAD İş Kadınları Komisyonu Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement