Düzce'de Toprak Bayramı Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Düzce'de Toprak Bayramı Kutlandı

Düzce\'de Toprak Bayramı Kutlandı

Düzce’de düzenlenen etkinlikle Toprak Bayramı kutlandı.

14.06.2016 16:10

Düzce'de düzenlenen etkinlikle Toprak Bayramı kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda derece giren öğrencilere ödül verildi.

Çiftçiyi Topraklandırma Kanunu çerçevesinde her yıl 11-17 Haziran tarihleri arasında kutlanan Toprak Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında, çocuklara toprak sevgisini aşılamak ve toprak bilinci oluşturmak amacıyla Düzce Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla bir etkinlik düzenlendi.

Tarım Ürünleri Hayvancılık üzerine işletme yapan bir firmanın bahçesinde İl Müdürü Harun Kabaoğlu, İl Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürlerinin de katılımıyla çiftliğin gezilmesi ve çilek fidesi dikimi etkinliği gerçekleştirildi ve toprağın önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, her yıl 11-17 Haziran tarihleri arasında Toprak Haftası olarak kutlandığını bu kapsamda toprağın önemi ve kaybedilmesi halinde yaşanacak olumsuzluklar hakkında insanlar üzerinde farkındalık oluşturulmaya çalışıldığını, bu vesileyle herkesin toprak bayramının kutlandığını söyledi. "Doğa ve Toprak" temalı resim yarışmasının ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. İşletme sahibi tarafından öğrencilere İşletme hakkında bilgi verildi ve öğrencilere yemek ikram edildi. Öğrenciler arasında düzenlenen çeşitli yarışmaların ardından katılım belgelerinin ve hediyelerin taktim edilmesiyle program sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düzce'de Toprak Bayramı Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement