Edremit Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı - Son Dakika
Yerel

Edremit Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı

Edremit Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda kalan öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Kaymakam Odabaş, öğrencilerle sohbet ederek gelecek beklentilerini dinledi ve okul idaresi ile öğretmenlere teşekkür etti.

04.04.2024 01:28  Güncelleme: 01:30

Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer ile birlikte Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyon öğrencileriyle birlikte iftar yaptı.

Ramazan ayı ile birlikte eğitim ziyaretlerini çeşitlendiren Kaymakam Ahmet Odabaş, Edremit Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunu ziyaret ederek, öğrencilerin iftar sofrasına konuk oldu.

Öğrencilerle birlikte orucunu açan Kaymakam Odabaş, iftardan sonra öğrencilerle sohbet ederek, geleceğe dair beklentilerini aldı. Okul idaresi ve öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Odabaş, öğrencilerin yaklaşan Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, başarılı bir dönem diledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle iftar yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement