Edremit Kent Konseyi'nden Ziyaretler - Son Dakika
Yerel

Edremit Kent Konseyi'nden Ziyaretler

Edremit Kent Konseyi\'nden Ziyaretler

Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Tunçer ve yürütme kurulu üyeleri Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ve Edremit Belediye Başkan vekili Hilkat Parıltan’ı ziyaret etti.

06.02.2015 16:11

Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Tunçer ve yürütme kurulu üyeleri Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan ve Edremit Belediye Başkan vekili Hilkat Parıltan'ı ziyaret etti.

Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Tunçer, yürütme kurulu üyeleri ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu. Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan'ı ziyaret eden Kent Konseyi üyeleri çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Tunçer, Edremit Kent Konseyi'nin yeni dönemde genel kurulunu yaparak çalışmalarına başladığını belirterek, yürütme kurulunda ki görev dağılımından sonra çalışma gruplarının da yakın oluşturulacağını belirterek konseyin çalışmaları ve konseyin planladığı hizmetler ile ilgili bilgi verdi. Kaymakam Erguvan'da ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, Kent Konseylerinin katılımcı yönetim anlayışının en güzel örneklerinden birisi olduğunu belirterek konsey üyelerine başarılar diledi. Edremit Belediye Başkan Vekili Hilkat Parıltan'ı da makamında ziyaret eden Edremit Kent Konseyi Genel Sekreteri Metin Tunçer ve yürütme kurulu üyeleri çalışmalar ile ilgili bilgi verip, "Kent Konseyinin kurulmasından ve karar organlarının oluşmasına kadar her zaman yanımızda olan ve bizlere desteğini eksik etmeyen Belediye Başkanımız Kamil Saka'ya teşekkür ediyoruz" dediler. Belediye Başkan Vekili Hilkat Parıltan'da Belediye Başkanı Kamil Saka'nın belediye hizmetleri ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere Ankara'da bulunduğunu belirterek, belediye olarak Kent Konseyi'ne destek olmaya devam edeceklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit Kent Konseyi'nden Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement