EGO Genel Müdürlüğü, Unutulan Eşyaları Açık Artırmayla Satışa Çıkaracak - Son Dakika
Yerel

EGO Genel Müdürlüğü, Unutulan Eşyaları Açık Artırmayla Satışa Çıkaracak

EGO Genel Müdürlüğü, Unutulan Eşyaları Açık Artırmayla Satışa Çıkaracak

EGO Genel Müdürlüğü, yolcular tarafından unutulan eşyaları açık artırma usulüyle satışa çıkaracak. Açık artırma Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek ve canlı olarak yayınlanacak.

08.02.2024 17:09  Güncelleme: 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EGO Genel Müdürlüğü, yolcular tarafından 2021-2022 yılları içerisinde otobüs, ANKARAY ve Metro İstasyonları'nda unutulan eşyaları, 25 Şubat Pazar günü açık artırma usulü ile satışa çıkaracak. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek açık artırma, saat 14.00'te başlayacak.

EGO Genel Müdürlüğü, toplu taşıma araçlarında unutulan eşyaları, 25 Şubat 2024 Pazar günü saat 14'te açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracak.

2021-2022 yılları içerisinde EGO otobüsleri ile ANKARAY ve Metro İstasyonları'nda bulunan ve sahibi çıkmayan kayıp eşyalar, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda herkese açık olarak satışa sunulacak.

Yasal sürenin tamamlanmasının ardından sahibine ulaşılamayan elektronik eşyalardan giysiye kadar binlerce eşyanın satışa sunulacağı açık artırma ABB TV, Youtube Kanalı ve Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel EGO Genel Müdürlüğü, Unutulan Eşyaları Açık Artırmayla Satışa Çıkaracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement