Elmadağ'da 'Kütüphane Haftası'na Özel Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Elmadağ'da 'Kütüphane Haftası'na Özel Etkinlik

Elmadağ\'da \'Kütüphane Haftası\'na Özel Etkinlik

Elmadağ'da ‘Kütüphane Haftası’ dolayısıyla vatandaşların kitap okuma ve kütüphane kullanma alışkanlığının kazandırılması amacıyla bilgi kaynakları ve kütüphane hizmetlerine yönelik bir program düzenlendi.

31.03.2023 17:23  Güncelleme: 17:27

Elmadağ'da 'Kütüphane Haftası' dolayısıyla vatandaşlara kitap okuma ve kütüphane kullanma alışkanlığının kazandırılması amacıyla bilgi kaynakları ve kütüphane hizmetlerine yönelik bir program düzenlendi.

Elmadağ'da Kütüphane Haftası'na özel bir etkinlik ilçelilerle buluşturuldu. Etkinliğe, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın da katıldı. Kitap okuma alışkanlığının öneminden bahseden Başkan Aşkın, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'müzün düzenlemiş olduğu Kütüphaneler Haftası etkinliğine katılım sağladık. Kitapların en iyi arkadaşları olduğunu bilen güzel evlatlarımızın hazırladıkları sergiyi gezdik ve gösterileri izledik. Bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Şehit Çetin Sarıkaya İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerine çok teşekkür ederim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Cumhuriyetin temeli kültürdür' sözünü şiar edinerek kütüphanelerimize gereken önemi vermeliyiz. Kütüphaneler Haftası kutlu olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Elmadağ'da 'Kütüphane Haftası'na Özel Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement