Engelli Gencin Galatasaray Odası - Son Dakika
Yerel

Engelli Gencin Galatasaray Odası

Engelli Gencin Galatasaray Odası

Şanlıurfa'da yaşayan engelli genç Mehmet Sait Bilgiç'in evinin bir odası, Galatasaray ürünleriyle donatılarak yenilendi. Gönüllüler tarafından yapılan bu jest, Mehmet Sait'in büyük mutluluğunu ortaya çıkardı.

11.04.2024 10:51

Şanlıurfa'da evlerinin bir odası çok sevdiği Galatasaray'ın ürünleriyle donatılan engelli gencin mutluluğu herkesi duygulandırdı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan 34 yaşındaki Mehmet Sait Bilgiç, çocukken geçirdiği ateşli bir hastalık nedeniyle engelli hale geldi. Bedenen engelli halen gelen ve konuşma yeteneğini de kaybederek hayatına devam etmek zorunda kalan Mehmet Sait, yardım faaliyeti yürüten gönüllü bir grubun dikkatini çekti. Sokakta gezen Mehmet Sait'i takip eden gönüllüler, 15 Temmuz Mahallesi'ndeki müstakil bir evde yaşadığını öğrendi. Ailenin 8 çocuğundan en büyüğü olan Mehmet Sait'in babasıyla görüşen gönüllüler, Galatasaray'ı çok sevdiğini öğrendi.

Evin boş odası baştan düzenlendi

Evde boş bir oda olduğunu öğrenen gönüllüler, Galatasaray'ın ürünlerini kullanarak baştan aşağı tasarlamaya karar verdi. Gönüllüler, ilk başta odanın tadilatını gerçekleştirerek yeniden boyadı. Daha sonra genç bir insanın odasında olması gereken Galatasaray Spor Kulübünün renklerini taşıyan malzemeler alındı. Eve götürülen malzemeler, kurularak hazır hale getirildi.

Her anında büyük mutluluk yaşadı

Kendisi için yapılanları gören Mehmet Sait'in mutluluğu ise dikkatlerden kaçmadı. Odasını yenileyen gönüllülerin yanından bir an olsun ayrılmayan Mehmet Sait, daha sonra tıraş olmaya götürüldü. Tıraşı da kuaförde yapılan Mehmet Sait, hazır hale getirilen odasına getirildi. Yeni ayakkabıları ile Galatasaray formasını giyen Mehmet Sait, yatağına uzanıp televizyon izlemenin keyfini çıkarttı.

Allah onlardan razı olsun

Mehmet Sait'in oğlu olduğunu söyleyen baba Sinan Bilgiç, arkadaşların gelip kendilerine yardımcı olduklarını, kendilerini çok mutlu ettiklerini belirtti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Gencin Galatasaray Odası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement