Ercan Tatı Veda Turlarında - Son Dakika
Yerel

Ercan Tatı Veda Turlarında

Ercan Tatı Veda Turlarında

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, bir yandan veda ziyaretlerinde bulunurken, Buca'nın muhtarları ve kent konseyi ile düzenlenen yemekte buluştu.

08.03.2014 10:24  Güncelleme: 10:23

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, bir yandan veda ziyaretlerinde bulunurken, diğer yandan da Buca'nın muhtarları ve kent konseyi ile düzenlenen yemekte buluştu. Buluşmalarda duygulu anlar yaşanırken, Başkan Tatı, görevinin sonlanmasıyla yeni bir hayata ilk adımı atacağını belirtti, "Buca için her zaman varım. Sizlerle görev sürem içerisinde çok değerli çalışmalar yaptık. Bunun onurunu yaşıyorum" dedi.

Atlıspor Kulübü'nde gerçekleşen ve eşi Oya Tatı'nın da katıldığı törenlerde Başkan Tatı, muhtarlara plaket verirken, Buca Muhtarlar Derneği Başkanı Eşfak Yurdanur da Başkan Ercan Tatı'ya plaket verdi. "Yol arkadaşlarım" diye adlandırdığı muhtarlardan aldığı desteğe teşekkür eden Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, gelişen bir Buca için önemli adımlar atıldığını söyledi. İlçenin ilk kapalı pazaryeri, ilk olimpik yüzme havuzu, ilk kültür merkezinin döneminde yapıldığını belirten Ercan Tatı, sayısız yeşil alan ve parkın yanı sıra, önemli sokaklar, yollar kazandırıldığını ifade etti. Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, okullar, camiler ve cemevleri ayrım yapılmaksızın onarıldığını, birçok sosyal projenin hayata geçirildiğini de ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ercan Tatı Veda Turlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement