Erzincan'da maden ocağında göçük altında kalan işçilerin arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika
Yerel

Erzincan'da maden ocağında göçük altında kalan işçilerin arama çalışmaları devam ediyor

Erzincan\'da maden ocağında göçük altında kalan işçilerin arama çalışmaları devam ediyor

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen toprak kayması sonucu 9 işçi göçük altında kaldı. Profesyonel ekipler, georadar, yer altı radarları ve dronlarla havadan ve karadan arama çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede 2 bin 722 personel, 796 araç, 99 aydınlatma kulesi, 52 jeneratör, 7 dron, 1 georadar ve 5 yer altı radarı kullanılıyor.

16.02.2024 13:37  Güncelleme: 13:39

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden sahasında meydana gelen olayda, toprak altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları havadan görüntülendi.

İliç'teki maden sahasında toprak kayması sonucu meydana gelen ve 9 işçinin göçük altında kaldığı bölgedeki çalışmalar aralıksız devam ediyor. Göçük altında kalan işçilerin yer tespiti çalışmaları, profesyonel ekipler tarafından georadar ve yer altı radarları ile karadan, dronlar ile havadan sürdürülüyor.

Ekiplerin tam donanımlı cihazlarla arama yaptıkları alanlar sektörlenerek hassas bir çalışma yürütülüyor. Bölgede 24 saat aralıksız yürütülen çalışmalarda; 2 bin 722 personel görev alırken 796 araç, 99 aydınlatma kulesi, 52 jeneratör, 7 dron, 1 georadar, 5 yer altı radarı kullanılıyor. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan'da maden ocağında göçük altında kalan işçilerin arama çalışmaları devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement