Futbol: Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika
Yerel

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

Manavgat Evrensekispor, Tekirova Belediyespor'u 4 2 mağlup ederek 2. tura yükseldi

11.09.2013 20:00

Ziraat Türkiye Kupası'nda Manavgat Evrensekispor, Tekirova Belediyespor'u 4-2 mağlup ederek 2. tura yükseldi.

Manavgat Evrensekispor ile Tekirova Belediyespor maçının ilk dakikaları, orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Maçın 8'inci dakikasında gelişen Manavgat Evrensekispor atağında topu kale sahası içinde elle kesen Tekirova Belediyesporlu Mustafa, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Kazanılan penaltı atışını kullanan Oğuz, topu filelere göndererek Manavgat Evrensekispor'u 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı Manavgat ekibinin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıya daha atak başlayan Manavgat Evrensekispor, 55'inci dakikada Çağrı'nın attığı golle farkı 2'ye çıkardı.

Karşılaşmanın 65'inci dakikasından sonra oyunda üstünlüğü ele geçiren Tekirova Belediyespor, 75 ve 85'inci dakikalarda Cemil'in ayağından bulduğu gollerle skoru 2-2'ye taşıdı.

Normal süresi 2-2 sona eren karşılaşmada, uzatmalara gidildi. Uzatmaların ilk yarısında iki takım da gol bulamadı. 106 ve 109'uncu dakikalarda İlker ile 2 gol bularak skoru 4-2'ye getiren Manavgat Evrensekispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tura yükselen taraf oldu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Ziraat Türkiye Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement