Genç İletişimcilerin Mezuniyet Sevinci - Son Dakika
Yerel

Genç İletişimcilerin Mezuniyet Sevinci

Genç İletişimcilerin Mezuniyet Sevinci

Kocaeli Üniversitesi İlletişim Fakültesi Bu Dönem 350 Mezun Verdi.

22.06.2011 15:01  Güncelleme: 15:10

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde 2010-2011 Eğitim ve Öğretim döneminde 350 öğrenci bugün düzenlenen törenle mezuniyet coşkusu yaşadı.

Kocaeli Üniversitesi'nin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine öğrencilerin velileri de büyük ilgi gösterdi.

Gazetecilik Bölümü'nden 79, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden 103, Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü'nden 107, Görsel İletişim Tasarımı Bölümü'nden 30, Reklamcılık Bölümü'nden ise 31 öğrenci mezun olurken onlarla birlikte velileri de büyşük heyecan yaşadı.

Kocaeli Vali Yardımcısı Şükrü Çakır'ın yanı sıra bu bölümlerin öğretim görevlilerinin de hazır bulunduğu törende konuşan Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hasret Çomak öğrencileri, öğretim görevlileri ve velileri kutladı.

Prof. Dr. Hasret Çomak öğrencilere Atatürk ilke ve inkılaplarına ve basın ahlak ilkelerine bağlı kalınması, özel hayata saygı duyulması, onur ve haysiyetlerinden ödün vermemeleri konusunda öğütlerde bulundu.

Konuşmaların ardından bölümlerinde ilk üç dereceye giden öğrencilere ödül de verildi. Törenin sonunda öğrenciler iletişim andını okuduktan sonra keplerini hayava fırlatarak geleneksel coşku tablosunu tekrarladılar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Genç İletişimcilerin Mezuniyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement