Gümüşhaneliler, Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gümüşhaneliler, Yenimahalle'de Buluştu

Gümüşhaneliler, Yenimahalle\'de Buluştu

Ramazan ayı boyunca verdiği iftar yemekleri ile hemşehrileri bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Gümüşhanelileri ağırladı.

13.04.2023 11:32  Güncelleme: 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan ayı boyunca verdiği iftar yemekleri ile hemşehrileri bir araya getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Gümüşhanelileri ağırladı.

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği programa, Başkan Fethi Yaşar'ın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör, Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

"RAMAZAN DA HOŞGÖRÜ VE BARIŞ EGEMEN OLMALIDIR"

İftar programında konuşan Başkan Yaşar, "Ramazan ayında vatandaşlarımız arasında dayanışmanın sağlanması açısından hemşehri dernekleri büyük önem taşımaktadır. Düzenlenen bu iftar yemekleri aracılığıyla hemşehriler arasındaki birlik ve beraberlik bilincinin devamlılığı sağlanmaktadır.  Ramazan ayı küskünlüklerin, kin ve nefretin ortadan kaldırıp barış ve huzurun getirilmesi için insanlara sunulmuş bir fırsattır. Arzu edilen bu huzur ortamını kurduğumuz bu sofralarla sağlamak amacıyla ilçemizin her yerinde iftar programları düzenliyoruz. Amacımız, birlik ve beraberliğimizin daim olması ve hoşgörü ve barışın yaşadığımız çevreye egemen olmasını sağlamaktır. Bu sebeple göreve geldiğimiz günden beri eşit yurttaşlık düşüncesi ile hizmet ediyoruz. Yenimahalle'de inancı, mezhebi, politik düşüncesi ne olursa olsun tüm ilçe sakinlerine eşit davrandık. Bu hizmet politikasını uygulamaya da devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Gümüşhaneliler, Yenimahalle'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement