Hadi'den, Dünya Şampiyonu Sporcuya Cumhuriyet Altını - Son Dakika
Yerel

Hadi'den, Dünya Şampiyonu Sporcuya Cumhuriyet Altını

Hadi\'den, Dünya Şampiyonu Sporcuya Cumhuriyet Altını

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Muay Thai’de 3. kez Dünya Şampiyonu olan Hayri Doğan Hozanlı ile gurur duyduklarını söyledi.

15.05.2014 10:58

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Muay Thai'de 3. kez Dünya Şampiyonu olan Hayri Doğan Hozanlı ile gurur duyduklarını söyledi.

Hadi, 1-11 Mayıs tarihleri arasında Malezya'nın Lankawi Kenti'nde gerçekleştirilen "Dünya Muay Thai Şampiyonası"nda güçlü rakiplerine rağmen altın madalya kazanan Hayri Doğan Hozanlı, Muay Thai Adana İl Temsilcisi Ramazan İncetaş ve Muay Thai Federasyonu Teknik İstişare Kurulu Koordinatörü Milli Takım Antrönörü Hakan Şahade'yi makamında kabul ederek, müsabakalar hakkında bilgi aldı ve başarıdan dolayı kutladı.

Muay Thai'nin olimpik spor olması dileğinde bulunan Hadi, başarılı sporcu ve kulüplere olan desteğini sürdüreceğini belirterek, şöyle devam etti:

"Muay Thai'de 2012 Rusya, 2013 İstanbul, geçtiğimiz günlerde de Malezya'da 3. Kez Dünya Şampiyonluğunu kazanan Hayri Doğan Hozanlı ile gurur duyuyoruz. Her sporcunun hedefi ve rüyası olan dünya şampiyonluğunu hem de 3 kez kazanmak herkese nasip olmaz. Bu nedenle, başta sporcumuz olmak üzere, bunu hazırlayan antrenörlere, öğretmenlerine daha önemlisi spora teşvik eden ailesine teşekkür ederim. Dileğimiz, kentimizden diğer branşlarda da dünya, hatta olimpiyat şampiyonları çıkmasıdır."

GÜLLERİ: "ŞAMPİYON SPORCU DESTEKLENMELİ"

Ziyaret sırasında hazır bulunan Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)Başkanı Ali Gülleri, Dünya Şampiyonu sporcuya herkesin destek olması gerektiğini, diğer genç sporcuların Hayri Doğan Hozanlı'yı örnek alması gerektiğini ifade etti.

Gülleri, sporculara, tesis, malzeme ve diğer konularda kucak açan ve destekleyen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'yi teşekkür etti.

Muay Thai Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, sporcusu Hayri Doğan Hozanlı'nın henüz Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrencisi olduğunu, 6 yıldır Muay Thai yaptığını ve yetenekli sporcunun Dünya Şampiyonluğu konusunda rekor kıracağına inandığını sözlerine ekledi.

Muay Thai İl Temsilcisi Ramazan İncetaş, milli takıma yeni yetenekler kazandırmak için sporcu, antrenör, okul ve ailelerle koordineli çalıştıklarına dikkati çekti.

Konuşmaların ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, 3. Kez Dünya Şampiyonu olan Hayrı Doğan Hozanlı'ya Cumhuriyet altını taktı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hadi'den, Dünya Şampiyonu Sporcuya Cumhuriyet Altını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement