Hayırsever Ramazan Büyükkılıç Önce Okulu Yaptırdı, Sonda İlk Dersi Verdi - Son Dakika
Yerel

Hayırsever Ramazan Büyükkılıç Önce Okulu Yaptırdı, Sonda İlk Dersi Verdi

Hayırsever Ramazan Büyükkılıç Önce Okulu Yaptırdı, Sonda İlk Dersi Verdi

29 Kasım 2012 günü İldem Bölgesinde 32 derslikle ve 3 laboratuarlı Orta Okulun temelinin atıldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Ramazan Büyükkılıç’ın büyük katkıları ile okulun 2014 yılı eğitim ve öğretim yılının 2. Yarısında eğitme başladığını söyledi.

03.03.2014 15:04

29 Kasım 2012 günü İldem Bölgesinde 32 derslikle ve 3 laboratuarlı Orta Okulun temelinin atıldığını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, Hayırsever Ramazan Büyükkılıç'ın büyük katkıları ile okulun 2014 yılı eğitim ve öğretim yılının 2. Yarısında eğitme başladığını söyledi.

Emekli Öğretmen Ramazan Büyükıklıç Orta Okulunda öğrenciler ile İstiklal Marşı söyleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, İLDEM halkının çocuklarının 60-70 kişilik sınıflarda üstelik sabah ve akşam eğitimli olmak üzere eğitim aldıklarını ve acilen bir ortaokulun yapılmasını istediklerini bu talebi değerlendirdiklerini ve sonuçta 32 derslikle bir okulun İLDEM'e kazandırıldığını kaydetti.

Tek dönemli olan Ramazan Büyükkılıç Orta Okulunda Hayırsever tarafından öğrencilere kek ve süt ikramında bulunulduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

"Melikgazi Belediyesi olarak İLDEM de ihtiyaç duyulan ortaokulu için yer tahsisi yaptık. Hayırsever Emekli Öğrenmen Ramazan Büyükkılıç da 32 derslikli ve 3 laboratuarlı yaptırarak eğitime bağışladı. Bugün de okulu ziyaret ettik. Hayırsever Ramazan Büyükkılıç ile sınıfları gezerek öğrenciler ile sohbet ettik. Emekli öğretmen olan Ramazan Büyükkılıç ilk ders verdi. Öğrencilere hem derslerini çalışmaları hem de kamu malını korumaları tavsiyesinde bulundu. 3 kat üzerinden inşa edilen okulun bir açık alan tartan pist zeminli futbol sahası bulunmaktadır. 1200 öğrenci eğitime başladı. Bu öğrenciler daha önce sabah ve öğle eğitimi veren ve 80 kişilik sınıflarda eğitim alıyorlardı. Şimdi ise 35 kişilik sınıflarda tam gün ders veren okullarda eğitim alacaklar. Öğrencilere ve bölge halkına hayırlı olsun."

Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen'in de iştirak ettiği Emekli Öğretmen Ramazan Büyükkılıç Orta Okulu ziyaretinde okul da sınıflar gezildi, öğrenciler ile sohbet edildi ve öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hayırsever Ramazan Büyükkılıç Önce Okulu Yaptırdı, Sonda İlk Dersi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement