Hem güneşlendiler, hem de kuraklıktan dert yakındılar - Son Dakika
Yerel

Hem güneşlendiler, hem de kuraklıktan dert yakındılar

Hem güneşlendiler, hem de kuraklıktan dert yakındılar Hava sıcaklıklarının 16 dereceyi bulduğu kentte vatandaşlar kuraklıktan endişeli Afyonkarahisar'da hava sıcaklıklarının 16 dereceyi görmesiyle kendini park ve bahçelere atan vatandaşlar bir yandan güneşli havanın tadını çıkarırken bir yandan...

03.03.2023 13:50  Güncelleme: 13:55

Hem güneşlendiler, hem de kuraklıktan dert yakındılar

Hava sıcaklıklarının 16 dereceyi bulduğu kentte vatandaşlar kuraklıktan endişeli

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da hava sıcaklıklarının 16 dereceyi görmesiyle kendini park ve bahçelere atan vatandaşlar bir yandan güneşli havanın tadını çıkarırken bir yandan da kuraklık ve susuzluktan dert yakındı.

Afyonkarahisar'da kurak geçen bir kış mevsiminin ardından Mart ayıyla birlikte hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkması sonucu yazdan kalma bir gün geçiren Afyonkarahisarlılar park ve bahçelerde güneşli havanın tadını çıkardı. Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar bir yandan da kar ve yağmur yağmamasından yana endişelerini dile getirdiler. Kuraklık ve susuzluktan büyük endişe duyan vatandaşlar, bu yıl mevsimlerin çok kurak geçtiğini belirterek, susuzluğun kapıda olduğunun farkında. Güneşli havadan şikayetçi olan vatandaşlar biran önce yağışlı havaların tekrar gelmesini beklediklerini belirttiler.

Hem güneşlendiler, hem de kuraklıktan dert yakındılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hem güneşlendiler, hem de kuraklıktan dert yakındılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement