Iğdır'da Köy Yollarında Asfalt Çalışması - Son Dakika
Yerel

Iğdır'da Köy Yollarında Asfalt Çalışması

Iğdır\'da Köy Yollarında Asfalt Çalışması

Iğdır İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, köy yollarında asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

31.07.2013 16:38

Iğdır İl Özel İdare Genel Sekreteri Ferhat Akkuş, köy yollarında asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiğini bildirdi.

Akkuş, yaptığı açıklamada, İl Özel İdaresi olarak özverili bir şekilde çalıştıklarını, amaçlarının vatandaşlara hizmet etmek olduğunu söyledi.

Şehirde ne varsa köyde de o olmalı mantığı ile çalıştıklarını belirten Akkuş, "İl Özel İdaresi birçok alanda olduğu gibi köy yollarının daha modern hale getirilmesini sağlamak için köylerde asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 2013 yılı KÖYDES programı kapsamında Bitümlü Sıcak Kaplama (BSK) yapımı, programa alınmış ve merkez köyümüz Yaycı'nın yolu tamamlanmıştır" dedi.

Enginalan ve Akyumak civarındaki köy yollarında çalışmaların devam ettiğini ifade eden Akkuş, şunları kaydetti:

"Iğdır merkez Enginalan köyünde İl Özel İdaresi tarafından sıcak asfalt çalışmaları devam ederken çalışmaları yerinde görüp inceliyoruz. 2013 yılı yatırım programı kapsamında devam eden asfalt çalışmalarının titizlik içinde yürütüyoruz. Yüksek kalite standartlarında yol yapım çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Köylerde yaşayan vatandaşlarımızın hizmetin en iyisine layık olduğunu ve bu nedenle aralıksız çalışıyoruz. 2012-2013 yılı içerisinde KÖYDES projesi ile birçok köyün sorunları çözüme kavuşturulmuştur. Yapımı tamamlanan köy yolları standartları yükseltilmiş köylerde yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımları daha rahat hale getirilmiştir." - Iğdır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Iğdır'da Köy Yollarında Asfalt Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement