İmh Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney Rektörü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

İmh Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney Rektörü Ziyaret Etti

İmh Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney Rektörü Ziyaret Etti

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, Düzce Şube Başkanı Hikmet Keskin, Danışma Kurulu Başkanı Arif Ak, yönetim kurulu üyeleri Cemal Kazak, Veysel Demir, Nesim Avcı ve Selim Metin ile birlikte Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

30.06.2014 15:34

İnsan ve Medeniyet Hareketi (İMH) Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, Düzce Şube Başkanı Hikmet Keskin, Danışma Kurulu Başkanı Arif Ak, yönetim kurulu üyeleri Cemal Kazak, Veysel Demir, Nesim Avcı ve Selim Metin ile birlikte Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

Eğitim ve sosyal-kültürel alanda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu olan İnsan ve Medeniyet Hareketi temsilcileri, yapılan faaliyetler hakkında Rektöre bilgiler verdi. Üniversitenin faaliyetleri, projeleri ve hedefleri konusunda bilgiler alarak işbirliği olanakları ile ilgili fırsatlar değerlendirildi. Sohbet şeklinde geçen ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İmh Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney Rektörü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement