İnegölspor'un Gözü Dışarıda - Son Dakika
Yerel

İnegölspor'un Gözü Dışarıda

İnegölspor\'un Gözü Dışarıda

İç transfer defterini Raif ve Bilal’in dışında büyük ölçüde kapatan Bordo-Beyazlı yönetim, dış transferde ise hızla yoluna devam ediyor.

16.06.2014 13:14

İç transfer defterini Raif ve Bilal'in dışında büyük ölçüde kapatan Bordo-Beyazlı yönetim, dış transferde ise hızla yoluna devam ediyor. Anlaşma sağlanan Nazilli Belediyespor'dan Lider Koç ve Tepecikspor'dan Cenk Demir'e imza attırmayı planlayan transfer komitesi, Tavşanlı Linyitspor'un orta saha oyuncusu Emrah Dağ ile de ön görüşmede bulundu.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor'da rota dış transfere çevrildi. Teknik Direktörlük görevine deneyimli isim Şaban Yıldırım'ı getirerek işe başlayan Eşref Güç başkanlığındaki transfer komitesi, iç transfer çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda dış transfere ağırlık verdi. İç transferde 10 sporcu ile yolların ayrılmasının ardından dış transfer çalışmalarına ağırlık veren İnegölspor Transfer Komitesi, ön görüşmelerde bulunduğu oyunculara bu hafta içerisinde imza attırarak, kadroyu büyük ölçüde şekillendirmeyi planlıyor.

İnegölspor iç transferde Kemal Hastürk, Alişan Ural, Hamdi Tevfik Altıok, Ali Türkan, Mümin Aysever, Gökhan Arslan, Okan Ünal ve Yavuz Kır ile sözleşme yenilerken, Aydınspor 1923 ile anlaşan Berkay Günay ve sözleşmesi biten Eray Açıkgöz ile birlikte Çağdaş Topal, Berk Baran, Cem Demir, Erdinç Karakuş, Emre Hasan Balcı, kiralık oyuncular Ali Akburç, Ercan Göç ve Mehmet Can Işık'la yollarını ayırmıştı.

8 İSİMLE DİRSEK TEMASI

Dış transferde bugüne kadar sadece Tepecikspor'dan orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren'e imza attıran İnegölspor, en az 10 futbolcu daha kadrosuna katmayı hedefliyor. Teknik Direktör Şaban Yıldırım'ın listesinde yer alan 8 isimle temasa geçilirken, İnegölspor Başkanı Eşref Güç, takımın ana iskeleti konumundaki oyuncularla anlaşarak, iç transferi kısa sürede büyük bir oranda tamamladıklarını belirterek, "Sözleşme uzatmak istediğimiz önemli oyuncularımızdan Raif ile anlaşmaya yakınız. Tatilde olan Bilal ile ise kısa sürede masaya oturarak, anlaşma zemini arayacağız. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak İstanbulspor'a verilen sözleşmeli oyuncumuz Ömer Faruk Çelimli'nin durumu yapılacak görüşmenin ardından belli olacak. Böylece iç transferi tamamlamış olacağız" dedi.

Dış transferle ilgili yapılan çalışmaları değerlendiren Başkan Eşref Güç, "Bize sunulan 8 kişilik isim listesine göre görüşmelerimizi sürüyor. Bu isimlerden şu ana kadar Nazilli Belediyespor'un sağ bek mevkiinde oynayan tecrübeli ismi Lider Koç ve Tepecikspor'un sağbek mevkiinde oynayan genç ismi Cenk Demir ile büyük oranda anlaşma sağladık. Bu isimlere Pazartesi günü imza attırmayı düşünüyoruz. Tavşanlı Linyitspor'un orta saha oyuncusu Emrah Dağ ile ön görüşme yaptık. Önümüzdeki hafta yapılacak olan ikinci görüşmede sonuç alınacağına inanıyorum. Bu hafta içerisinde iç transferde Raif ve Bilal, dış transferde ise anlaşma sağladığımız oyunculara imza attırarak, kadroyu büyük ölçüde şekillendirmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyesor'da forma giyen tecrübeli sağ bek oyuncusu Lider Koç, 31 maç ile takımının en fazla forma giyen oyuncuları arasında yer alırken, 26 yaşındaki tecrübeli futbolcu, dört sezondur forma giydiği Nazilli Belediyespor'da vazgeçilmez oyuncular arasına girdi. Tavşanlı Linyitspor'un 2. Lig'den 1. Lig'e yükselmesinde pay sahibi olan ilk on birin değişmezi Emrah ise geçen sezonun en etkili isimlerinden birisiydi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İnegölspor'un Gözü Dışarıda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement