İspirli Konağı Turizme Kazandırılacak - Son Dakika
Yerel

İspirli Konağı Turizme Kazandırılacak

İspirli Konağı Turizme Kazandırılacak

Tokat Valisi Cevdet Can, tarihi İspirli Konağı'nın turizme kazandırılmak üzere İl Özel İdaresince satın alındığını söyledi.

06.08.2014 17:04

Tokat Valisi Cevdet Can, tarihi İspirli Konağı'nın turizme kazandırılmak üzere İl Özel İdaresince satın alındığını söyledi.

Vali Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Vali Yardımcısı Coşkun Açık, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Dizer, Vakıflar Bölge Müdürü İsmail Aktaş ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdurrahman Akyüz ile konakta incelemelerde bulundu.

Can, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İspirli Konağı'nın butik otel olarak değerlendirilebileceğini belirterek, "Yatak kapasitesinin arttırılmasıyla insanlara alternatifler de sunmak gerekiyor. Bu konağın alınmasındaki amaç, Tokat turizmine katkı sağlamaktır" dedi.

Vali Can, şunları söyledi:

"Bizim görevimiz geçmişi geleceğe taşımak. Bu geçmişi geleceğe birlikte taşıyacağız. Geçmişte arkadaşlar, çok güzel emek vermiş, ben hepsine teşekkür ediyorum.  Önceki valilerimize, belediye başkanlarımıza, siyasilerimize ve katkı veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Durma zamanı bitti, koşma zamanı başladı. Bu eser alındı, bu eseri 2015'e sunmanın yolunu arayacağız." - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İspirli Konağı Turizme Kazandırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement