İstiklal Marş'ının Kabulü Programı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

İstiklal Marş'ının Kabulü Programı Coşkuyla Kutlandı

İstiklal Marş\'ının Kabulü Programı Coşkuyla Kutlandı

12 Mart İstiklal Marş’ının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’ u Anma Programı Nenehantun Göğüs Hastanesi Konferans Salonunda düzenlendiİl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’nin konuşmaları ile başlayan programa Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ve çok sayıda kurum amiri katıldı.

13.03.2014 13:44

12 Mart İstiklal Marş'ının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy' u Anma Programı Nenehantun Göğüs Hastanesi Konferans Salonunda düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge'nin konuşmaları ile başlayan programa Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz ve çok sayıda kurum amiri katıldı.

Nenehatun Anadolu Kız Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo ve Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin söylediği yöresel ezgiler duygusal anların yaşanmasına sebep olup, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Bilge, büyük şair Mehmet Akif Ersoy' un kendini milletine, vatanına, istiklal mücadelesine adamış büyük bir dava adamı olduğunu, milletimizin gönlünden Mehmet Akif sevgisi ve saygısının, hiçbir zaman silinmeyeceğini ve onun sinelere nakşettiği düşüncelerin, yolumuzu aydınlatmaya devam edeceğini belirterek; gençliğin Akif' in tasvir ettiği Asım'ın nesli olma yolunda yetiştirilmesi için hepimize büyük yükümlülükler düştüğünü ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstiklal Marş'ının Kabulü Programı Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement