Jandarma Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Jandarma Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıl Dönümü

Jandarma Teşkilatı\'nın 175. Kuruluş Yıl Dönümü

Jandarma Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

14.06.2014 17:09

Jandarma Teşkilatı'nın 175. kuruluş yıl dönümü törenle kutlandı.

Kutlama kapsamında valilik binası  önünde bulunan Atatürk Anıtına  İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Vekili Jandarma Yarbay Hüseyin Sevim tarafından çelenk  bırakıldı.

Daha sonra İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törene katılan Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger, yaptığı konuşmada   "Sinop Türkiye İstatistik Kurumu'nun yaptığı Yaşam Memnuniyeti Araştırması'nda Türkiye'nin en mutlu kenti aynı zamanda asayiş açısından da Türkiye'nin  vatandaşların asayiş hizmetlerinden en memnun olduğu ikinci il konumunda. Vatandaşın asayiş hizmetlerinde memnuniyetin bu derece yüksek çıkmasında Jandarmamızın çok önemli katkısı var. Bu huzurun asayişin mutluluğun temininde onların büyük emekleri büyük katkıları var. Bundan dolayı jandarma teşkilatımızın bütün birimlerine Mehmetciğinden komutanına kadar hepsine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Sevim ise  başarılarla dolu 175 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı'nın kuruluşundan bu güne kadar yüce Türk Milleti'nin engin sevgi ve güvenine mazhar olduğunu ifade etti. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma Teşkilatı'nın 175. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement