Kampüsün Güvenliği Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Kampüsün Güvenliği Konuşuldu

Kampüsün Güvenliği Konuşuldu

Samsun’un Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hukuk Fakültesi Dekanı Tiftik'i makamında ziyaret etti.

15.01.2014 16:26

Samsun'un Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Hukuk Fakültesi Dekanı Tiftik'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Hukuk Fakültesi Dekanı Mustafa Tiftik, "İlçe Emniyet Müdürümüz nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyaret sırasında Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi ve Adalet Meslek Lisemizin bulunduğu Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi'nin güvenlik konuları hakkında kendisi ile istişare ettik, düşüncelerimizi paylaştık. Bu konuda güvenlikle ilgili MOBESE ve diğer güvenlik önlemleri konularında fikir alışverişinde bulunduk" dedi.

Ziyarette Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar ise, "Mustafa Güneşdoğdu Yerleşkesi içerisinde bulunan okul ve fakültelerimizin hocaları ile tanışmak üzere ziyarette bulunduk. Fakülte ve yerleşkenin genel durumu ve güvenliği ile ilgili sorunlarını öğrenmek üzere bilgi alışverişinde bulunduk" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kampüsün Güvenliği Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement