Karabük Valisi Alimoğlu, Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Karabük Valisi Alimoğlu, Görevine Başladı

Karabük Valisi Alimoğlu, Görevine Başladı

Karabük Valiliği'ne atanan Orhan Alimoğlu, göreve başladı.

27.02.2014 17:40  Güncelleme: 10:25

Karabük Valiliği'ne atanan Orhan Alimoğlu, "Faydasız, lüzumsuz, gereksiz ve yanlış işleri azaltmak için çabalayacağız" dedi.

Valilik önünde düzenlenen törende, Vali Yardımcısı Abidin Ünsal tarafından karşılanan Alimoğlu'na çiçek takdim edildi.

Merasim mangasını selamladıktan sonra makamına geçen Alimoğlu, burada yaptığı konuşmada, dürüst ve adil olmayı prensip edindiğini vurguladı.

Doğru, hayırlı ve faydalı işler üretmek için el birliğiyle çalışılması gerektiğini vurgulayan Alimoğlu, şunları söyledi:

"Faydasız, lüzumsuz, gereksiz ve yanlış işleri azaltmak için çabalayacağız. İşleri ehline verme prensibini unutmamalıyız ve daima bunu göz önünde bulundurmalıyız. Garipleri, muhtaçları ve kimsesizleri kollayacağız. Herkesin emniyet ve güven içerisinde yaşaması ve işlerine devam edebilmesi temel esastır. Gençliğimizin iyi yetişmesi önemli. Çünkü her şeyin başı insan. Gençlerimizin iyi yetişmesi için hassas ve dikkatli olacağız. Bilindiği üzere insanların ihtiyaçları var. İlk önce üretmesi sonra da tüketmesi gerekir. Her türlü gereksinim ve bilgiyi üretmek, temel prensibimiz olmalıdır. Her saha da israfı azaltmalıyız. Ben Bolu ve Sakarya'da çalıştım, bölgeyi tanıyorum. Bu görev için hayırlısı diyorum.  Bugünden itibaren tüm Karabüklüler'e hizmet borcumuz var. Borcumuzu ödemek için çalışacağız." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük Valisi Alimoğlu, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement