Kars Belediyesi'nde Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kars Belediyesi'nde Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Kars Belediyesi\'nde Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor

Kars Belediye Başkanlığı'nca Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilen 'Halk Günü' t toplantıları aralıksız devam ediyor.

14.02.2012 16:16

Kars Belediye Başkanlığı'nca Salı ve Perşembe günleri gerçekleştirilen 'Halk Günü' t toplantıları aralıksız devam ediyor.

Halk Günü toplantılarına katılan vatandaşlarının sorun ve sıkıntılarını Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, tek tek dinliyor. Vatandaşlara söz hakkı verilen toplantılarda; mahalle ve sokaklarında kanalizasyon ve yol sorunlarını dile getiren vatandaşların

en çok talepleri belediye başkanından iş oluyor.

Vatandaşlarının yoğun ilgi gösterdiği toplantılarda Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, halk iç içe olmalarının daha sağlıklı karar almalarına sebep olduğunu söyledi.

Başkan Bozkuş; "Halk Günü toplantılarını göreve geldiğimiz günden bugüne devam ettiriyoruz. Burada amacımız vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini kendilerinden dinlemek. Bu toplantılarda vatandaşlarımızı dinliyoruz. Onların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Genelde bize iletilen bütün sorunları çözüyoruz" dedi.

Belediye Binası'nda gerçekleştirilen Halk Günü toplantısında katılan vatandaşlar, belediye çalışmalarından memnun olduklarını dile

getirdiler. Başkan Bozkuş'un Kars'ın çehresini değiştireceğine inandığını belirten Yusuf Aydın,

"Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Şehirde çok güzel çalışmalar yaptı. Yollarımızın asfaltını yaptı. İçme suyu hattımızı, park ve bahçeler yaptı. İnanıyorum Kars daha güzel olacak" diye duygularını dile getirdi.

Halk Günü toplantısına gelen vatandaşlar ile bire bir konuşan Bozkuş'un vatandaşlara karşı gösterdiği yakın ilgi dikkat çekti.

Vatandaşların şikayet ve sıkıntılarını tek tek not eden Bozkuş, toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine vatandaşların sorunlarının giderilmesi için talimat verdi.

Kendisine iş talebinde bulunan vatandaşlara belediyelerin, istihdam yaratma açısından güçlü kurumlar olmadığını kaydeden Başkan Bozkuş, özellikle hükümetin Kars'ta yaptığı yatırımlar tamamlandığında önemli derecede işsizliğin önüne geçileceğini vurguladı.

Halk Günü toplantılarının çok yararlı geçtiğini de kaydeden Başkan Bozkuş, "Halk Günü'nde yüzlerce insanımızla buluşuyor, sorun ve taleplerini dinliyoruz. Bir yandan sorunlarına çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendiriyoruz. Belediyemizin söz ve karar mekanizmasına halkımızı katarak hizmet ve proje üretiyoruz" diye konuştu.

Öte yandan, Halk Günü toplantılarına katılan

vatandaşlar ise, kendilerine bu imkanı sağlayan Başkan Nevzat Bozkuş'a teşekkür ederken, kent yöneticilerinin de benzeri uygulamalar başlatması gerektiğini dile getirdiler. Başkan

Bozkuş, 'Halk Günü' toplarının devam edeceğini ifade etti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Belediyesi'nde Halk Günü Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement