Kars'ta Yılın Doktoru Alpay Medet Alibeyoğlu - Son Dakika
Yerel

Kars'ta Yılın Doktoru Alpay Medet Alibeyoğlu

Kars\'ta Yılın Doktoru Alpay Medet Alibeyoğlu

Kars İl Sağlık Müdürlüğü'nde 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan Dr.yılın doktorları ile birlikte ödülünü almak üzere Cumhurbaşkanlığı köşküne kabul edildi.

22.03.2013 16:54

Kars İl Sağlık Müdürlüğü'nde 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde görev yapan Dr. Alpay Medet Alibeyoğlu, 14 Mart Tıp Bayramın da Kars ili yılın doktoru olarak seçildi ve diğer ilerdeki

yılın doktorları ile birlikte ödülünü almak üzere Cumhurbaşkanlığı köşküne kabul edildi.

Albeyoğlu, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'ndan başarı belgesi ve altın steteskop ödülünü aldı.

14 Mart Tıp Bayramı'nda " Yılın doktoru "olarak seçilen

Dr. Alpay Medet Alibeyoğlu, Başarı Belgesi ve altın steteskop ödülü ile Kars İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Tuncer'i makamında ziyaret etti.

Burada konuyla ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Tuncer; "İnsanın sağlık çalışanı olabilmesi için yüreğinin, sevgilerin en güzeli en anlamlısı olan insan sevgisiyle dolu olması gerekir. Ancak bu şekilde büyük bir sabırla, hoşgörüyle, özveriyle insanlara hizmet edebilir; onların sorunlarını, dertlerini paylaşabilir. Hastaların en mahrem sırlarını emanet ettikleri, sonuna kadar güvendikleri, ailelerinin bir ferdi gibi gördükleri insanlar olabilir" dedi.

Tuncer; "Böylesine zor bir görevi büyük bir aşkla ve şevkle yerine getiren çalışanlarımız sağlık sistemimizin bu günlere gelmesinde en büyük katkıyı yapmıştır. Ülkemiz, sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplamış ve birçok ülkeye örnek gösterilmiştir. Sağlıkta Dönüşüm Programı'nın başarısı başta hekimlerimiz olmak üzere sağlık çalışanlarımız ve onların kutsal emekleridir Dolayısıyla Dr. Alpay Medet Alibeyoğlu, Kars ilinin yılın doktoru olmasını gönülden kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Dr. Medet Alibeyoğlu,

aldığı ödülü şehrimizde uzun yıllardır hizmet eden,

ciddi Sağlık sorunlarına rağmen büyük özveri ve gayret ile insanlığa şifa dağıtan Hekim Üstadları Dr. Yavuz Daşdemir'e ithaf ettiğini kaydetti. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars'ta Yılın Doktoru Alpay Medet Alibeyoğlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement