Kartal Belediyesi'nden Fırınlara Hijyen Denetimi - Son Dakika
Yerel

Kartal Belediyesi'nden Fırınlara Hijyen Denetimi

Kartal Belediyesi\'nden Fırınlara Hijyen Denetimi

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla fırınlarda denetim yaptı.

10.06.2016 13:24

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla fırınlarda denetim yaptı. Hijyen koşullarını denetleyen zabıta ekipleri, kurallara uymayan işyerlerine uyarılarda bulundu.

Kartal Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla sıklaştırdığı denetimlere devam ediyor. Kartal Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırında bulunan fırınları gezerek denetim yaptı. Ekipler, ekmek fırını ve unlu mamul üretimi yapan iş yerlerinde denetim yaparak standartlara uymayan ve gerekli hijyenik koşulları taşımayan işletmelere uyarıda bulundu. Vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapması için yoğun gayret gösteren ekipler, işyerlerini gramaj, temizlik ve üretim izinlerini sıkı kontrole tabi tuttu.

Denetim ile ilgili açıklama yapan Kartal Belediyesi Ruhsat ve Denetim Şefi Murat Özgür Polat, "Kartal Belediyesi olarak ilçe dahilindeki gıda işletmelerinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı daha hijyenik ve daha kaliteli ürün tüketmeleri için belli dönemlerde denetimler gerçekleştirmekteyiz. Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerimiz sıklaştırma olup şirketlerin vatandaşımıza daha iyi bir şekilde hizmet vermeleri için gerekli uyarılarımızı yapmaktayız. Bu denetimler esnasında işyerlerinin çalışma ruhsatları, çalışanların portör muayeneleri, çalışanların hijyen belgeleri, işyerlerindeki genel şartlar ve temizlik gibi kurallara uyup uymadıklarının kontrolünü gerçekleştiriyoruz. İyi olan fırınlarımıza teşekkür ediyoruz, eksikleri bulunan fırınlarımıza da 15 gün süre vererek eksiklerinin gidermesini istiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kartal Belediyesi'nden Fırınlara Hijyen Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement