Kaya: "Büyük Aydınspor'u Hep Birlikte Kuracağız" - Son Dakika
Yerel

Kaya: "Büyük Aydınspor'u Hep Birlikte Kuracağız"

Kaya: "Büyük Aydınspor\'u Hep Birlikte Kuracağız"

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) ile Aydın Masterlar Derneği, Aydınspor 1923’ü ziyaret etti.

19.06.2014 09:23

Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(ASKF) ile Aydın Masterlar Derneği, Aydınspor 1923'ü ziyaret etti. Ziyarette, pasta kesilirken Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya, Aydınspor'un eski kaptanı ve teknik direktörü Hakkı Aslan ile geçtiğimiz sezon 2.Amatör Küme'de Aydınspor formasıyla şampiyonluk yaşayan Recep Dalman'a scoutluk teklifinde bulundu.

NEDEN ŞEHİRLERİNİN TAKIMLARINDA OYNAMIYORLAR?

Ziyarette Aydın Masterlar Futbol takımının teknik direktörlüğünü yapan Hakkı Aslan takımla ilgili bilgi verdi. Kaya'nın scoutluk teklifini de değerlendiren Aslan, "Biz, Aydınspor 1923 için her görevi yapmaya hazırız. Aydınspor'da en fazla oynayan ve teknik direktörlük görevini yapanlardan biriyim. Master takımını Nazilli'den örnek alarak kurduk. Desteğinizi bekliyoruz"dedi.

Aydın ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç da Aydınspor 1923'e iade-i ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Aydınspor 1923'ün geçmişteki ismi Aydın Belediyespor'da yöneticilik yaptığını anlatan Kıvanç, "Süleyman, Ahmet İlhan, Evren ve Oğuzhan Kayar gibi isimler Aydınspor 1923 forması giymeden Süper Lig'e gitti. Bu benim içimde uhde. Neden, şehirlerinin takımlarında forma giymeden gidiyorlar"diye sordu.

Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya ise, Büyük Aydınspor Projesi'ni anlatırken, ASKF, Masterlar Derneği ve TÜFAD gibi kurumlarla birlikte bu projeyi harekete geçireceklerini söyledi. Kaya, şunları söyledi: "Scout ekibi oluşturacağız. Bunu hep birlikte yapabiliriz. Antrenörler, hakemler ve gözlemcileri de dahil edebiliriz. Aydınlı futbolcu önce Aydınspor 1923'e kazandırarak gitmeli.17 ilçeye ziyaretler gerçekleştireceğiz. Burada takımların antrenör ve başkanlarıyla bağlantı kuracağız. İhtiyaçlarını soracağız. 'Aydınspor 1923'ün 1.5 milyon taraftarı var' derken bunları göz önünde bulundurdum. Aydınspor üst kimliği altında buluşacağız. Aydınspor 1923'te hepinize ihtiyaç var. Saygı çerçevesinde buluşacağız" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaya: 'Büyük Aydınspor'u Hep Birlikte Kuracağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement