Konyaaltı Belediyesi, HayatPark'ın peyzajını yeniliyor - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Belediyesi, HayatPark'ın peyzajını yeniliyor

Konyaaltı Belediyesi, HayatPark'ın çimlerini biçip yaz çiçekleri dikerek peyzajını yeniliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla HayatPark, renkli bir görünüme kavuştu.

17.04.2024 12:11  Güncelleme: 12:18

Konyaaltı Belediyesi, HayatPark'ın peyzajını yeniliyor. HayatPark'ta çimleri biçen Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ardından parkın birçok noktasına da yaz çiçekleri dikti.

Konyaaltı Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan 117 dönüm alana sahip HayatPark'ın çehresini değiştiriyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde Peyzaj Mimarı olarak görev yapan Hatice Ayaz, HayatPark'ta çimlendirme ve çiçek ekim çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ayaz, "HayatPark'ta yaza hazırlık çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Yaza hazırlık derken gerek mevsimlik çiçeklerimizin gerekse çalı grubu çimlerimizin ekimini gerçekleştirdik" dedi.

HayatPark'a yaklaşık 5 bin adet mevsimlik çiçek ektiklerini kaydeden Ayaz, 15 bin metrekare alanda da çim ekme çalışmalarını tamamladıklarını bildirdi. Ayaz, "Vatandaşımız yaptığımız çalışmalardan memnuniyet duymaktadır. Rengarenk hale getirdiğimiz HayatPark'ımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Yaz çiçekleriyle donatılan HayatPark, vatandaşların da beğenisini topladı.

Konyaaltı Belediyesi, HayatPark\'ın peyzajını yeniliyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Belediyesi, HayatPark'ın peyzajını yeniliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement