Malatya Belediyesi 27 Bin Adet Kitap Dağıtacak - Son Dakika
Yerel

Malatya Belediyesi 27 Bin Adet Kitap Dağıtacak

Malatya Belediyesi 27 Bin Adet Kitap Dağıtacak

Malatya Belediyesi tarafından Malatya merkezde bulunan ana sınıf, 2.ve 6.Sınıf öğrencilerine yaklaşık 27 bin kitap dağıtılacağı açıklandı.

25.10.2013 22:56

Malatya Belediyesi tarafından Malatya merkezde bulunan ana sınıf, 2. ve 6. Sınıf öğrencilerine yaklaşık 27 bin kitap dağıtılacağı açıklandı.

Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Gençay ve Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, Öğretmenler İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Nevzat Yıldırım'ı ziyaret ederek kitapları teslim ettiler.

Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İhsan Gençay, "Eğitim için elimizden geleni yapıyoruz. Bu proje ile birçok öğrencimiz kitaplarla tanışacak. Bu projemiz aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesidir. Elimizde olan yaklaşık 27 bin kitabımızı okullarımıza dağıtmaya devam edeceğiz. Bugün Öğretmenler İmam Hatip Ortaokulu'nda kampanya kapsamında 400 adet kitap, ayrıca şehrimizin üç ayrı noktasında bulunan kitap ve oyuncak kumbaralarına atılan kitaplardan 600 adedi de okul kütüphanesine teslim ettik" dedi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ise kitap dağıtımının Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın projesi olduğunu ifade ederek, Malatya merkezde bulunan ana sınıf, 2. ve 6. Sınıf öğrencilerine yaklaşık 27 bin kitap dağıtılacağını söyledi. Nalçacı, "Malatya Belediyesi olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Huzurlu, mutlu ve güvenli bir yaşam için okumak çok önemlidir. Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır'ın projesi olan 'Hayatınız boyunca en iyi dostunuzun kitap olması dileğiyle' sloganlı bu kampanyamız için bizler okullarımızı ziyaret ederek kitaplarımızı teslim ediyoruz" dedi.

Proje kapsamında; 8 bin 300 adet boyama kitabı Malatya merkezde öğrenim gören tüm ana sınıf öğrencilerine, 8 bin 900 adet Keloğlan Masalları kitabı ilkokul 2. sınıf öğrencilerine, 9 bin 600 adet Ömer Seyfettin'den Seçme Hikayeler kitabı da 6. sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtılıyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Belediyesi 27 Bin Adet Kitap Dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement