Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.ş Genel Müdürlüğü'nde Görev Teslim Töreni - Son Dakika
Yerel

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.ş Genel Müdürlüğü'nde Görev Teslim Töreni

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.ş Genel Müdürlüğü\'nde Görev Teslim Töreni

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.’nin Genel Müdürü Murat Nalçacı, görevini Sabri Akın’a teslim etti.

21.05.2014 13:59

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş.'nin Genel Müdürü Murat Nalçacı, görevini Sabri Akın'a teslim etti.

Görev teslim töreninde konuşan Murat Nalçacı, "Beş yıl önce göreve geldiğimizde sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır, Malatya'yı fuarlar şehri yapacağız demişti. Biz de bu direktif doğrultusunda, elimizden geldiği, dilimizin döndüğü kadar yerine getirmeye çalıştık. Makamların geçici, görülerin, sevginin muhabbetin kalıcı olduğunu bir mekanda yaşadığımızı unutmamamız gerekiyor. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır'ın olurlarıyla, Malatya Su Kanalizasyon İşletmesi (MASKİ) Strateji Daire Başkanlığı görevine atanmam nedeniyle görevimi yıllardır tanıdığım, özellikle TARSİM'De başarılara imza atmış Sabri Akın kardeşime devir etmenin mutluluğunu yaşıyorum" şeklinde konuştu.

Nalçacı'nın yerine getirilen Tarım Sigortaları Havuzu A.Ş (TARSİM) Malatya eski Bölge Müdürü Sabri Akın ise, "Son beş yılda gerek kültürel organizasyonlar ve gerekse fuarcılık açısından ciddi çalışmalar yaptılar. Malatya'da fuarcılık anlayışını geliştirdiler. Yaptıkları çalışmalardan ve hizmetten dolayı Murat Nalçacı'ya teşekkür ediyorum. Biz de bu çıtayı daha yüksek seviyelere çıkarma uğraşısı içerisinde olacağız" dedi.

Bu arada, Akın'dan boşalan TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğü görevine ise Bölge Müdür Yardımcısı Bünyamin Kadak'ın vekalet ettiği öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.ş Genel Müdürlüğü'nde Görev Teslim Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement