Malatya'daki Tarım Fuarı 3 Nisanda Açılacak - Son Dakika
Yerel

Malatya'daki Tarım Fuarı 3 Nisanda Açılacak

Malatya\'daki Tarım Fuarı 3 Nisanda Açılacak

8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine ve Hayvancılık Ekipmanları Gıda Fuarı, Malatya'da 3-6 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek.

22.02.2014 11:08  Güncelleme: 11:28

8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine ve Hayvancılık Ekipmanları Gıda Fuarı'nın Malatya'da 3-6 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği bildirildi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, tarım fuarı hazırlıklarıyla ilgili verdiği bilgide, "2003 yılında başlayan ancak bazen yapılamayan Tarım Fuarı'nı Sayın Başkanımız Ahmet Çakır'ın göreve gelmesinden sonra Malatya'yı fuarlar şehri yapma projesi içerisinde Tarım Fuarı'nı da düzenliyoruz. Malatya'nın bir adım daha öteye gitme adına düzenlediğimiz Tarım Fuarı'nda, modern tarım ekipmanlarının tanıtımı ve verilen teşviklerin tekrar gündeme getirilmesi adına faydalı olacağını düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Stantların yüzde 65'inin satıldığını, yüzde 30'unun rezerve edildiğini belirten Murat Nalçacı, "Önümüzdeki günlerde belki de birçok firmaya kusura bakmayın yerimiz kalkmadı diyebileceğiz" şeklinde konuştu.

Nalçacı, 8. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine ve Hayvancılık Ekipmanları Gıda Fuarı içerisinde çeşitli yarışmaların da düzenleneceğini kaydetti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya'daki Tarım Fuarı 3 Nisanda Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement